Empowerment challenge.

Ell passat dijous 31 de gener, va tindre lloc en la biblioteca del centre l’estrena del videoclip del making off del projecte#EmpowermentChallenge
En aquest projecte, organitzat des de l’Àmbit Lingüístic i Social, ha participat l’alumnat de 3r de PMAR. Ha estat dirigit per l’artista Verònica Francés i han col·laborat els músics Alex Melià, Àlex Seguí (La Gossa Sorda) i Josep Pérez (Ona Nua).
Aquest projecte està emmarcat en les “Residències artístiques en centres escolars” i ha sigut possible gràcies a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de València. A l’estrena van assistir Verònica Francés, una representant de l’Ajuntament, la directora, algunes professores del centre, l’alumnat de 1r d’ESO d’Àmbits, i els protagonistes i autors del vídeo. Els participant explicaren com van realitzar el projecte i van interpretar un fragment de la cançó que van crear amb l’acompanyament de la guitarra de l’alumne Jose Giménez.
A final de curs els alumnes participants presentaran la seua producció en una trobada amb els altres centre partcipants.
grup
(Text de Pilar García)