Els alumnes de l’IES Serpis de 2n d’ESO de Comunicació Audiovisual premiats en el concurs de fotografia “La natura a la ciutat”

Els alumnes guanyadors del concurs amb el diploma que han rebut en el Jardí Botànica de València

Durant la primera setmana del mes d’abril, el Botànic acollirà les fotografies guanyadores del concurs “La natura a la ciutat”, una iniciativa organitzada per la CAPPEPV (La Coordinadora d’Alumnes, Pares i Professors per l’Ensenyament Públic en Valencià) per alumnes de tercer cicle de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles formatius, amb l’objectiu de potenciar l’educació en valors dels nostres centres educatius al voltant d’una societat sostenible. En aquest sentit sorgeix el concurs fotogràfic que, mitjançant les 12 imatges guanyadores, pretén mostrar la bellesa de la natura a la ciutat de València, al mateix temps que denunciar el seu abandonament i deteriorament. Un projecte organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de València i València ciutat educadora.

MOSTRA DE LES FOTOGRAFIES GUANYADORES: HALL DEL BOTÀNIC, ENTRADA GRATUÏTA
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 20h.

Per a més informació: http://jardibotanic.org/?apid=exposicions-46&id=1319&idioma=_spa&idioma=_val#.XLBNK8Z9jcs. També la web de l’organització amb els alumnes guanyadors i les fotos: http://valenciaperlallengua.org/

Les fotos guanyadores has sigut: DARRERE DE LES REIXES de Le Xia

DARRERE DE LES REIXES de Le Xia
ATRAPADA A LA CIUTAT
Joel Jaén Martí
FLOCS DE NEU
Celia Domingo SanjuanProcessed
FRUITS A LA CIUTAT
Daniel Sanchis Parras

Enhorabona als guanyadors i als participants! Pròximament, exposarem les fotos a l’IES Serpis